Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-09-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Vols aprendre les millors eines per dirigir persones amb èxit?
Vols aprendre les millors eines per dirigir persones amb èxit?
Tornar Tornar
11/08/2017
 
El Centre d'Iniciatives per l'Ocupació Cal Gallifa acull els dies 19 i 26 de setembre i 3 d’octubre la quarta activitat del Cicle de Jornades Empresarials. Les inscripcions es poden fer enviant un correu a sjvt.cio@santjoanvilatorrada.cat, o bé trucant al número 93 876 40 40, ext. 300.

La sala d’actes del CIO Cal Gallifa acull una nova proposta dirigida a emprenedors, empreses i qualsevol establiment comercial o punt de venda interessat a millorar les seves competències en gestió empresarial. Amb el taller ‘Habilitats i eines per dirigir persones amb èxit’, els assistents podran conèixer a fons les claus per aconseguir que les persones d’un equip de treball es sentin compromeses i alineades amb el projecte empresarial i siguin el primer valor diferencial que percebin els clients de l’empresa. La jornada formativa s’impartirà en tres sessions els dies 19 i 26 de setembre i 3 d’octubre, de 09:30 h. a 13:30 h.

Aquest serà el quart dels set seminaris previstos dins la programació anual d'aquest cicle impulsat per l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada amb el suport de la Diputació de Barcelona. Tots els cursos són gratuïts, es realitzen a la sala d'actes/informàtica del CIO Cal Gallifa i requereixen inscripció prèvia.

Més enllà d'aquest quart esdeveniment, el CIO Cal Gallifa acollirà altres activitats emmarcades en el Cicle de Jornades Empresarials amb l'objectiu d'afavorir l’impuls de l’emprenedoria i la innovació. D'aquesta manera, també es fomentaran les habilitats comercials, es detallaran els requisits legals i fiscals de la venda on-line i es revelaran bones pràctiques de lideratge i comunicació en la gestió de les persones, entre altres. Per conèixer amb més detall tot el programa, podeu descarregar aquest document.

Cartell del taller ‘Habilitats i eines per dirigir persones amb èxit’
FotoCartell del taller ‘Habilitats i eines per dirigir persones amb èxit’
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona