Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 27-05-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Cal Gallifa
 
Formació
 
L’objectiu és facilitar als ciutadans de Sant Joan del municipi formació específica per millorar la qualificació professional mitjançant l’assoliment de competències professionals.
 
Formació ocupacional per a persones aturades
Les accions de formació s'adrecen a aturats (per formar el personal necessari per a una nova activitat del municipi o la demanda de personal especialitzada, etc...). En aquests casos l'eix que lliga a la formació és la inserció de persones en situació d'atur de llarga durada, la inserció professional de joves que cerquen feina, la integració de persones amenaçades d'exclusió del mercat laboral, la promoció de la igualtat d'oportunitats al mercat laboral…

Formació per a persones treballadores
Els cursos que es desenvolupen s'adrecen a la orientació i assessorament dels treballadors per afavorir l'estabilitat i el creixement de l'ocupació.

Formació de col·lectius específics
Accions de formació ocupacional combinades amb d'altres d'orientació professional, foment de l'ocupació laboral i formació de base per a col·lectius de persones amb minusvalies, immigrants, refugiats i altres grups desfavorits.

Programes d'Escola-Taller:
La formació desenvolupada a una escola-taller s'articula entorn a un doble objectiu. Per una part la capacitació dels alumnes en el desenvolupament d'un ofici i per l'altra completar la seva formació cultural bàsica. Per aconseguir aquest objectiu s'estructura la formació en tres blocs:
  • Formació cultural bàsica (cultura general inserció sociolaboral i Graduat escolar) comú per a tots els mòduls.
  • Formació teòrico-pràctica específica de cada mòdul.
  • Formació pràctica de cada ofici.
Tallers ocupacionals
Programa de treball i formació, l'objectiu del qual és millorar l'ocupabilitat dels aturats de 25 anys o més, facilitant la seva posterior integració en el mercat de treball.
 
 
 
 
 
Informació Adreça Passeig Gallifa 1, 2a
Informació Telèfon 938 764 000
Informació Fax 938 764 018
Informació Correu electrònic cio@santjoanvilatorrada.cat
Aula de formació
FotoAula de formació
Escola taller
FotoEscola taller
Enllaços relacionats
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona