Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 27-05-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta L'Ajuntament > Centre d'Iniciatives per l'Ocupació Cal Gallifa > Viver d'empreses
Cal Gallifa
 
Viver d'empreses
 
El Viver d’Empreses del Centre d’Iniciatives per l’Ocupació “Cal Gallifa ” comprèn un espai format per 5 despatxos individuals d’aproximadament 23 m2 destinats a ser ocupats per persones emprenedores, empreses i entitats de nova creació durant un període limitat de temps ( 4 anys màxim ).

Es tracta de despatxos dotats de mobiliari, línia telefònica, aparell de calefacció i aire condicionat, alarma, servei de neteja diària, etc. i amb dret d’accés a la utilització dels espais comuns del centre.
El viver permet la instal·lació immediata de nous empresaris i professionals a uns preus molt més econòmics del que suposaria per a ells llogar un local de fora i adequar-lo.

Així mateix les empreses usuàries del viver compten amb el suport del Centre d’Iniciatives des d’on s’ofereixen serveis administratius generals: centraleta telefònica, fotocopiadora, servei de fax, enquadernació de documents i altres serveis diversos.

Existeix un servei de domiciliació per a empreses internes i externes al CIO "Cal Gallifa", (consisteix a poder donar l'adreça, el telèfon i el número de fax del Centre d'Empreses i a compartir un despatx d'oficines).
 
 
Informació Adreça Passeig Gallifa 1, 2a
Informació Telèfon 938 764 000
Informació Fax 938 764 018
Informació Correu electrònic cio@santjoanvilatorrada.cat
Cal Gallifa
FotoCal Gallifa
Viver d'empreses
FotoViver d'empreses
Viver d'empreses
FotoViver d'empreses
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona