Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca

Descripció i història de l'equipament

Qui som?

La Biblioteca de Sant Joan de Vilatorrada va ser inaugurada el 23 de juny de 1972 i l’any 2003 es va traslladar a la primera planta de l’edifici de l’antiga fàbrica tèxtil Cal Gallifa.

La Biblioteca Cal Gallifa disposa d’un fons documental que es renova constantment i és de lliure consulta. La majoria de documents es poden emportar en préstec.

L’equip de treball de la Biblioteca està format per quatre persones: la Cristina, la Marta, la Núria i la Pilar.

Ubicació antiga de la Biblioteca
Ubicació antiga de la Biblioteca

Missió

La Biblioteca Cal Gallifa és un servei públic municipal que treballa en xarxa per garantir la igualtat d'oportunitats en l'accés a la informació, formació i cultura. Fomenta l'autoaprenentatge i la formació permanent de qualsevol persona, organisme i/o col·lectiu.

Som un equip de treball qualificat que, amb entusiasme i eficàcia, vetlla per una atenció personalitzada i ofereix un ampli ventall de materials i serveis, tant física com virtualment, adequats a les noves necessitats i expectatives d'una societat en constant evolució.

Com a centre local d'informació que som, esdevenim un espai de relació i d'intercanvi, obert a la participació ciutadana, amb la finalitat de millorar i promoure un major arrelament i coneixença del nostre territori.

Generem i fomentem activitats per a la promoció de la lectura i el lleure que ajuden al desenvolupament personal i la seva inclusió dins la societat,  de totes les persones per millorar la seva qualitat de vida.

Espais de la Biblioteca

A la Biblioteca hi podeu trobar els següents espais:

- Àrea d’acollida i servei de préstec.

- Àrea de revistes, premsa, música i audiovisuals.

- Àrea d’informació i fons general.

- Àrea d’internet i ofimàtica.

- Sala infantil “Alba Sellarés”

- Espai Famílies

- Punt d’Informació Turística

- Col·lecció Local  

- Sala sp@f

- Cos i Ment

- Món laboral

- Aprenentatges de llengües

- Els nostres autors...

- Fil i agulla

- Petis lectors