Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Qui som?

El Centre de Formació de Persones Adultes de Sant Joan de Vilatorrada va ser creat l'any 1986. És un centre ubicat al municipi de Sant Joan de Vilatorrada, a la comarca del Bages (Barcelona). Aquest centre depèn de l'ajuntament del municipi i és, per tant, un centre públic i oficial. No obstant això, no és gratuït, ja que no pertany al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

La seva oferta va dirigida a persones de més de 16 anys que volen formar-se culturalment, preparar-se acadèmicament o rebre instrucció bàsica per tal d'afrontar les exigències i reptes de la societat actual.

L'objectiu principal del centre és el desenvolupament de la persona, millorant la seva formació, potenciant les seves capacitats i ampliant el seu món de relacions. A més, el centre es proposa el seu arrelament a l'entorn a través d'un sentiment de participació en la vida col·lectiva de la població. Per tant, potencia un model d'educació de persones adultes centrat en les seves motivacions, necessitats i aspiracions. Dóna també respostes a les necessitats que genera l'entorn en què ens trobem i a la societat en general.

La formació de persones adultes comprèn els següents àmbits fonamentals d'actuació:

  1. La formació instrumental i bàsica
  2. La formació al món laboral
  3. La formació per al lleure i la cultura