Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Vols presentar una reclamació?

Si alguna cosa no ha anat com esperaves pots presentar una reclamació. Emplena el document que trobaràs adjunt a aquesta noticia i porta'l a l'oficina municipal d'escolarització (OME) de Sant Joan de Vilatorrada (de les 9.00 a les 14.00 hores).

Llistes ordenades després del sorteig

Després del sorteig, s'elabora la llista de sol·licituds per a l'assignació de places. En aquest cas, la llista ja no s'ordena alfabèticament, sinó tenint en compte les puntuacions de cada sol·licitud, de més a menys.

Número de desempat: 66.646

El 66.646 és el número de desempat per al curs 2023-2024. A partir d'aquest número, que serveix tant per al segon cicle d'educació infantil, com per primària i per a l'ESO, s'ordenen totes les sol·licituds empatades a punts, fins a cobrir les places disponibles en cada centre educatiu.

Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional

Un cop acabat el període de presentació de sol·licituds, els centres educatius estudien cadascuna de les peticions que han rebut: n'analitzen les dades, els criteris que les famílies demanen que es tinguin en compte, i també els documents justificatius. Tot seguit, publiquen la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional. En aquesta llista hi ha les sol·licituds ordenades alfabèticament amb la puntuació que ha rebut cada sol·licitud en aplicar-hi el barem.