Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oficina Municipal d'Escolarització (OME)

Benvinguts i benvingudes a l'OME, l'Oficina Municipal d'Escolarització de Sant Joan de Vilatorrada. 

En aquest espai trobareu tota la informació sobre l'oferta educativa reglada a Sant Joan de Vilatorrada, els centres educatius que la imparteixen, així com la informació relacionada amb el procés d'admissió d'alumnat a aquests centres (jornades de portes obertes, documentació relacionada amb la preinscripció, etc.)

Notícies

Llista de sol·licituds que han demanat el centre i l'ensenyament en primera petició ordenada

Després del sorteig, s'elabora la llista ordenada de sol·licituds per a l'assignació de places. Aquesta llista ja no està ordenada per ordre alfabètic, sinó que recull l'ordre en què s'assignaran les places. Les famílies poden, amb aquesta llista, fer-se una idea de si obtindran plaça en el centre de primera petició. Caldrà esperar la llista d'admesos per tenir-ne la seguretat o obtenir l'assignació en un centre diferent del primer.

Número de desempat: 81801

Quin número tinc per al sorteig? A totes les sol·licituds que participen en el procés de preinscripció se'ls atorga aleatòriament un número de desempat, que surt publicat a la llista de sol·licituds un cop resoltes les reclamacions. És aquest el número amb què la família participa en el sorteig.

Veure'n més