Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oficina Municipal d'Escolarització (OME)

Benvinguts i benvingudes a l'OME, l'Oficina Municipal d'Escolarització de Sant Joan de Vilatorrada. 

En aquest espai trobareu tota la informació sobre l'oferta educativa reglada a Sant Joan de Vilatorrada, els centres educatius que la imparteixen, així com la informació relacionada amb el procés d'admissió d'alumnat a aquests centres (jornades de portes obertes, documentació relacionada amb la preinscripció, etc.)

Notícies

Període per a fer reclamacions

De l'11 al 13 de juny de 2024, s'obre el període per a presentar reclamacions contra el resultat de les assignacions de preinscripció als ensenyaments d'educació infantil (3-6 anys), educació primària i educació secundària obligatòria davant de la comissió de garanties d'admissió.

Llista de sol·licituds que han demanat el centre i l'ensenyament en primera petició ordenada

Després del sorteig, s'elabora la llista ordenada de sol·licituds per a l'assignació de places. Aquesta llista ja no està ordenada per ordre alfabètic, sinó que recull l'ordre en què s'assignaran les places. Les famílies poden, amb aquesta llista, fer-se una idea de si obtindran plaça en el centre de primera petició. Caldrà esperar la llista d'admesos per tenir-ne la seguretat o obtenir l'assignació en un centre diferent del primer.

Veure'n més