Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

25N - Concert Benèfic

Amb motiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones
.
Cartell promocional

La Sala de Cultura de Cal Gallifa acollirà el pròxim 25 de novembre un concert benèfic pel Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. El donatiu serà de 5€ i tot el recapte es donarà a associacions de dones víctimes de violència masclista.

El concert comptarà amb la presència dels artistes locals Tu Remedio, Antonio El Remendao i Gemma, cantant del grup ‘El Quinto Carajillo; i més sorpreses durant la nit. Les actuacions del concert seran la cloenda final a tres dies d’activitats amb motiu del 25N.

El mateix dia 25 es farà la lectura del manifest a les dotze del migdia a l’Ajuntament i als centres educatius i després per la tarda, a partir de les sis de la tarda, hi haurà jocs per la igualtat a la Ludoteca Cal Gallifa. Cal Gallifa obrirà les seves portes a les vuit del vespres per la botifarrada i a les nou del vespre es farà la presentació del llibre Monstruo perfecto, de l’autora Crista Bánchez, i l’acte finalitzarà amb el concert benèfic.

D’altra banda, també es faran dues activitats els dies 23 i 24 de novembre a la Biblioteca Cal Gallifa relacionades amb el 25N. La primera serà una xerrada a la el dia 23 a les sis de la tarda anomenada Però per què ella ho permet?, i serà a càrrec de Carme Espelt, professional del CAP de Sant Joan de Vilatorrada. El 24 de novembre la Biblioteca també serà l’amfitriona de l’Hora del Conte: coses de porcs i altres animalades, a càrrec de Ruth Garcia.

L'acte està organitzat per l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada a través de la Regidoria d’Igualtat, conjuntament amb Vilatorrats Grup, l’Esplai Lairet i la Comissió d’Igualtat. També compta amb la col·laboració de l’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central, el Consell Comarcal del Bages i el Pacto de Estado contra la Violencia de Género.