Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carnestoltes

Rua, festa, botifarrada i concert de carnestoltes!
.
Cartell promocional

Després de gairebé dos anys, torna el Carnestoltes! Nosaltres ja l'hem començat a preparar, i esperem que vosaltres també! Enguany se celebrarà el dissabte 26 de febrer del 2022 i se seguirà el mateix recorregut que els anteriors anys. Amb la col·laboració de Minairons, Vilatorrats i l'Esplai Lairet.

La recepció de comparses serà a les 16.00 h i la sortida des del Parc Llobet serà a les 16.30 h. El recorregut de la rua serà pels següents carrers: Collbaix – Manresa – Major – Pont – Avinguda Montserrat – Riu Cardener – Plaça de l’Església i Plaça Major.

En arribar a la Plaça Major: Festa - Pregó del Rei Carnestoltes i Entrega de Premis (A les categories de: grup, familiar, escolar, infantil, el millor xou i la Vilaxorrada) (Només es valoraran aquelles comparses que hagin estat inscrites.

El jurat estarà al balcó de l'Ajuntament i a la Plaça de l'Església (on només podrà passar la gent disfressada). Inscripcions de comparses a l'Ajuntament, Biblioteca Cal Gallifa i per correu electrònic a: boschfm@santjoanvilatorrada.cat

I A PARTIR DE LES 20.00 H...

  • Botifarrada i més festa al Pati de la Ludoteca! Venda de tiquets a Estètica Venus i Bar Onze 11.
  • Concert de Carnestoltes a les 21.30 h al Pati de la Ludoteca. Gratuït. Les millors rumbes amb Kevin Deké i fi de festa amb Gami DJ.

Aquest actes són organitzats per l'Associació Vilatorrats Grup.