Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encaixes. Jornades Culturals per la Diversitat

Espectacles, xerrades, música i tallers tots al voltant de la diversitat. Tots els actes són inclusius.
.
Cartell promocional de la jornada

La Verbena presenta 'Encaixes', unes jornades culturals per la diversitat que se celebraran aquest cap de setmana a Sant Joan de Vilatorrada. L'inici serà aquest divendres, 21 de maig (19.30 hores), amb l'acte inaugural de les jornades:

 • Presentació de la jornada 'Encaixes'
 • Presentació de l’himne, 'Encaixes' creat per Manel Ribera.
 • Projecció del curtmetratge “M una altra Mirada”
 • Xerrada - Col·loqui amb la psicòloga Ariadna Ribera Aguilera

El dissabte hi haurà activitats al matí i a la tarda:

 • Pintem un mural (10.00 h) -  El nens i nenes podran pintar amb pintura i pinzells un mural gegant de 3 metres que després quedarà exposat. Els infants que no tenen desenvolupada la psicomotricitat fina tindran espais especials perquè també hi puguin participar.
 • Taller de Naam Ioga, espai familiar (10.30 h) - Taller amb Alicia Benito, integradora social, terapeuta de Shiatsu i Naam ioga. El Naam ioga és una pràctica que a través de moviments de càrdio ens fa generar endorfines per poder arribar a la meditació i la relaxació final d’una manera molt eficaç. A través de respiracions molt poderoses, músiques vibrants i mudes (postures amb les mans), aconseguim una sensació de plenitud, connexió i benestar .

  Material necessari: un coixí per seure a terra, una manteta per la relaxació i aigua. Cada participant ha de portar el seu propi material.
 • Concert acústic amb Quarta Justa (12.00 h) - Les quatre noies del grup Quarta Justa, juntament amb Francesc Vallès ens portarà un petit concert vocal a quatre veus i guitarra, perquè tothom pugui gaudir de la música amb tranquil·litat.
 • Xerrada: La vida...algunes coordenades (16.00 h) - Alba Simón, ex-coach local, educadora social i Antropòloga. Exposarà arguments per destriar allò que ens és favorable del que no. Abans de la xerrada membres del Centre Ocupacional d'Ampans, ens ensenyaran i explicaran el funcionament del centre.
 • Teatre: Aquí no paga ni Déu (19.30 h) - La Companyia Pot Teatre, ens presenta una comèdia àcida original de Dario Fo que esdevé una sàtira crítica de la societat. Una proposta molt pertinent en el context de la crisi mundial actual, reflecteix els comportaments d'uns personatges extrems però molt representatius de qualsevol país desenvolupat d'avui en dia.

Per acabar, diumenge se celebraran els següents actes: 

 • Teatre infantil: I les idees volen (11.00 h) - La companyia de teatre Animal Religion, realitzarà dos passis de l’espectacle ...I les idees Volen. Un espectacle adaptat per tots els infants. Espectacle de circ de 30 minuts on a través del gest, el so, la mirada o el tacte es convida el públic a participar en aquest viatge ple d'acrobàcia, humor, joc, llum i música.
 • Concert-Vermut amb Instints (13.00 h) - El grup Instints és un duo musical que ens oferirà música ambient.

Podeu trobar les entrades a la pàgina web d'Entrápolis, escrivint La Verbena al buscador.