Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

26a Caminada Popular. Festa de la Primavera 2021.

La caminada tradicional de cada any, en grups bombolla de 6 persones
.
Logotip de la Festa de la Primavera 2021

Caminada tradicional en grups bombolla de 6 persones. Sortida esglaonada cada 10 minuts des del Mas Llobet (a dalt del c/Aurora Bertrana). Les sortides es faran de les 8.00 a les 10.30 hores amb un total de 96 persones participants com a màxim.

Inscripcions a partir d’aquest divendres, 16 d’abril i fins al 23 d’abril a les 14.00 hores, al següent enllaç: https://santjoanvilatorrada.koobin.cat/festa-de-la-primavera-2021

Podeu consultar la ruta al següent enllaç: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/festa-primavera-sant-joan-de-vilatorrada-71053454

INFORMACIÓ IMPORTANT: Les inscripcions són individuals i es necessiten les dades personals de cada participant (nom i cognoms, DNI o targeta sanitària, data de naixement, telèfon de contacte i correu electrònic).

Notes de l'organització:

  • En cas de mal temps o causa de força major, l'organització no retornarà l'import de la inscripció, però sí que es vetllarà perquè cada persona pugui recollir els seus obsequis.
  • L'organització no es fa responsable dels accidents. No obstant això, totes les persones que participin disposaran d'assegurança, que es cobrarà amb el preu de la caminada.
  • El personal de l'organització anirà degudament identificat.
  • Participar implica acceptar aquestes normes.