Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major 2022. Dia 1

.

Torna la Festa Major, torna la festa grossa! A continuació us adjuntem les activitats:

  • PREGÓ DE FESTA MAJOR - Abans de començar el Concert de tarda sobre les 19.00 hores a la Plaça Major
  • CONCERT DE TARDA - A càrrec de l'ORQUESTRA GIRASOL a les 19.30 hores a la Plaça Major. Organitzat per la Regidoria de Cultura.
  • CERCATASQUES - Cercavila pels carrers del poble amb l'acompanyament de la Xaranga ZeBRASS. De les 20.00 a les 21.30 hores. Inici des del carrer Vilaseca (Pati de la Ludoteca). Organitzat per la Regidoria de Joventut i Vilatorrats Grup.
  • CARAVANA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ I FOGUERA DE SANT JOAN 2022 - La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim d'aquesta muntanya del Pirineu català i centenars de voluntaris la distribueixen arreu dels Països Catalans. L'arribada de la Flama del Canigó serà aproximadament a les 20.30 hores a l'entrada del poble pel carrer Manresa. Amb relleus es durà la Flama del Canigó pels carrers de Sant Joan fins a la foguera. Les diverses entitats s'aniran incorporant durant el recorregut. El recorregut serà el següent: c/ Manresa, c/ Major, Plaça de la Pau, c/ del Pont, c/ Vilaseca, c/ Mercè Rodoreda i Plaça de la Igualtat. Organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana (Sant Joan de Vilatorrada i Sant Martí de Torroella). Les entitats que vulguin participar, poden enviar un mail a santjoan-v@assemblea.cat
  • BOTIFARRADA POPULAR - de les 21.30 a les 22.30 hores al Passeig del Riu. Organitzat per l'Associació Vilatorrats Grup.
  • LECTURA DEL MANIFEST I ENCESA DE LA FOGUERA - La Flama del Canigó encendrà la foguera de Sant Joan, situada al davant de la Plaça de la Solidaritat. A partir de les 22.00 hores al solar situat entre els carrers Flors Sirera i Sant Valentí (davant la Plaça de la Solidaritat).
  • EL QUINTO CARAJILLO - La Rumba més santjoanenca torna per Festa Major! De les 23.00 fins a les 00.30 hores al Passeig del Riu. Organitzat per la Regidoria de Joventut i Vilatorrats Grup.
  • BALL DE REVETLLA - Ball popular i obert a tothom amb l'ORQUESTRA GIRASOL. A les 00.00 hores a la Plaça Major. Organitza la Regidoria de Cultura. Al carrer Major hi haurà servei de bar a càrrec del Bar del Parc Catalunya. 
  • TAPEO SOUND SISTEM - Concert de versions. De la 1.00 a les 2.30 hores al Passeig del Riu. Organitzat per la Regidoria de Joventut i Vilatorrats Grup.
  • GAMI DJ - A partir de les 3.00 i fins a les 5.00 hores al Passeig del Riu. Organitzat per la Regidoria de Joventut i Vilatorrats Grup.