Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

8-M, Dia de la Dona Treballadora: Cuidar-te és un dret

Informació dels actes i activitats
Cartell promocional.
Cartell promocional

Aquest proper dimecres, 8 de març, se celebra un any més el Dia de la Dona Treballadora, enguany amb el lema 'Cuidar-te és un dret'. Durant tota la setmana hi haurà actes i activitats organitzades per l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, a través de la Regidoria d'Igualtat, i per la Comissió d'Igualtat.

Formen part de la Comissió d'Igualtat els tres centres d'educació primària del municipi (Escola Ametllers, Escola Collbaix i Escola Joncadella), els dos instituts (Institut Cardener i Institut Quercus), el Centre d'Atenció Primària (CAP), l'Espai Jove, la Biblioteca Cal Gallifa, el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (CMFPA), el Centre de Formació d'Adults Carme Karr, el Casal de Gent Gran de Sant Joan de Vilatorrada, la Regidoria d'Igualtat i diverses persones a títol individual.

DILLUNS, 6 DE MARÇ

  • Juguem al Nobel Run amb una caçadora de tornados - 17:30h a la Biblioteca Cal Gallifa. Jugarem amb la santjoanenca Anna del Moral, caçadora de tornados i científica professional. Es tracta d'una activitat gratuïta adreçada a tots els públics. A càrrec de Núria Vilalta. Cal inscripció prèvia, que la podeu fer clicant aquí.

DIMECRES, 8 DE MARÇ - DIA DE LA DONA TREBALLADORA

  • Lectura del Manifest - 12:00h a l'Ajuntament
  • "Micromasclismes i empoderament femení" - 18:30h a l'Espai Jove. Xerrada - taller a càrrec de Carme Espelt.

DIJOUS, 9 DE MARÇ

  • De tots els colors, de totes les formes (Hora del Conte) - 17:30h a la Biblioteca Cal Gallifa. Activitat gratuïta adreçada a infants de 3 a 5 anys. A càrrec de l'Adriana Nicosia de DracMàgic. Cal inscripció previa, que la podeu fer clicant aquí.

DIVENDRES, 10 DE MARÇ

  • SOPAR PER LA IGUALTAT, TOTHOM PORTA UN PLAT - 20:30h a la Sala de Cultura de Cal Gallifa. Inscripcions a moncunillcm@santjoanvilatorrada.cat o al 93 876 42 40. Cal indicar si es portarà un plat dolç o salat. També es pot fer de manera presencial a la Biblioteca de Cal Gallifa. A les 22:30h, Mostra del Cor de Dones, i a les 23:00h 'Toca'm el Cuplet', de Mònica Torra i Txema Rico. 

DIUMENGE, 12 DE MARÇ

  • Playback pel 8M - Actuacions del Grup Artístic les Oliveres, a les 17h a Cal Gallifa

DEL 6 AL 31 DE MARÇ

Exposició "Nobel Run" a la Biblioteca Cal Gallifa. Troba la científica que et representa! Exposició interactiva on es votarà la científica que més se senti identificada i/o trobi més valorable (amb un... Ole tu!!)