Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba ACTILLEURE!

Conjuntament amb el CAE de Manresa
Arriba ACTILLEURE!.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Arriba ACTILLEURE! Un nou servei municipal, gratuït, dirigit a les famílies amb infants i joves de 4 a 14 anys.

L'objectiu és oferir a les famílies amb infants a càrrec diferents serveis per facilitar la conciliació i atorgar, així, un temps per a les persones adultes encarregades de la cura dels infants. L'ACTILLEURE oferirà els serveis que podeu veure en les imatges.

Aquest servei s'emmarca dins el Programa Temps x Cures, impulsat per la Generalitat de Catalunya i finançat a través del Pla Corresponsables, del Ministerio de Igualdad.

Activitats
  • JUGAR I CRÉIXER. Dilluns i divendres de 17 a 18:30 hores. Vine a jugar a la Ludoteca, hi haurà tallers jocs i molta diversió. Per a infants de 4 a 7 anys a la Ludoteca Municipal.
  • JOC I MOVIMENT. Dilluns i divendres de 17 a 18:30 hores. Vine a jugar a l'Espai Jove, jocs i activitats lúdiques i fisicioesportives. Per a infants de 8 a 12 anys a l'Espai Jove.
  • SUPORT ESCOLAR. Dilluns de 18:30 a 20 hores. A l'Espai Jove tindrem un espai per resoldre dubtes i fer deures. Per a infants i joves d'11 a 14 anys.
  • EXPRESSA'T. Divendres de 18:30. Espai d'expressió corporal i art a l'Espai Jove. Per a infants i joves d'11 a 14 anys.