Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el Cicle de Concerts de Tardor

Organitzat des de l’Escola de Música amb l’Ajuntament, mitjançant la Regidoria de Cultura, i el suport de l’AMPA
Cartell promocional.
Cartell promocional

Torna el Cicle de Concerts de Tardor de l'Escola de Música de Sant Joan de Vilatorrada. Començarà el proper dissabte 12 de novembre amb un concert de violoncels elèctrics i acústics de la mà de Northern Cellos i l’Aula de Violoncels de l’Escola.

Northern Cellos, l’únic quartet de violoncels elèctrics amb bateria d’Europa, molt present als escenaris abans i encara més des de la seva aparició al programa El foraster amb Quim Masferrer a TV3, va rebre la proposta de la professora de violoncel, la Natàlia Barés, per treballar en sessions pràctiques el repertori de pop, rock, dance i metal amb els seus alumnes d’instrument i conèixer els cellos elèctrics.

El concert començarà compartint escenari els alumnes de violoncel, nens i nenes de 9 a 17 anys, amb Northern Cellos. Tocaran peces com A million dreams (The greatest Showman), All of me, Perfect, El fantasma de l’òpera i un medley de rock. Després, Northern Cellos en solitari interpretaran diversos hits de gèneres actuals, presentant-nos i explicant-nos les peces ells mateixos. Us fem arribar també el cartell d’aquest concert, així com un enllaç a un vídeo promocional: https://www.youtube.com/shorts/V8v7lgCtVSE

ENTRADES a la Secretaria de l’Escola (laborables de 16h a 20h)

també reserves pel correu (musica@santjoanvilatorrada.cat) o per telèfon (938724725)

 

Entrada general: 4€

Mares i pares de l’Escola i alumnes d’altres Escoles de Música: 3€

Alumnat Escola: Gratuït