Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat de l'Equip de Govern en resposta a la queixa formalitzada per les famílies de l'Escola Bressol Municipal el Xiulet

Comunicat de l'Equip de Govern en resposta a la queixa formalitzada per les famílies de l'Escola Bressol Municipal el Xiulet.

Benvolgudes famílies,

Benvolgut equip de treballadores i treballadors de l’Escola Bressol Municipal El Xiulet,

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha rebut en data de dijous 29 de juny de 2023, a les 17:30 h, el full oficial de queixa formalitzat pel Sr. Roger Comas Garròs, en representació de les famílies de l’escola, acompanyat de la carta d’exposició i de formulació de propostes per resoldre la situació, en relació amb les condicions d’altes temperatures que es donen a l’equipament.

En el context de la situació climàtica que es viu a nivell global i, en particular, a la Catalunya Central, volem exposar que una de les prioritats principals d’aquest Equip de Govern, recentment constituït, serà la de realitzar millores en els diversos equipaments municipals, tant estructurals com en les seves instal·lacions, per mitigar les conseqüències que, sobre el nostre dia a dia, els efectes de l’escalfament global estan tenint sobre les ciutadanes i els ciutadans i, en especial, sobre la infància. En aquest sentit, volem manifestar-vos que, com a vosaltres, també ens preocupa molt la seva seguretat i el seu benestar.

Com a resposta imminent a la situació, volem anunciar-vos que aquest Equip de Govern instal·larà, a partir del proper dilluns 3 de juliol i en un termini immediat, un total de 3 equips portàtils de condicionament d’aire (els coneguts com a pingüins), distribuïts per les diverses aules de l’escola, a raó d’un aparell per aula. En visita dels regidors que s’ocuparan de les àrees d’Educació i d’Urbanisme i Manteniment, realitzada ahir 29 de juny a les 17:30 h i, essent acompanyats per la Directora de l’Escola, es va constatar que la solució aquí proposada permetrà millorar notablement les condicions tèrmiques de l’equipament, bo i mantenint la seguretat de nenes i nens, pel que respecta a l’ús dels aparells. Els aparells condicionadors d’aire es mantindran a l’escola, com a mínim, durant tot el mes de juliol.

Finalment, comunicar-vos que el proper regidor d’Educació assistirà al Consell Escolar del centre previst per dimarts 4 de juliol, moment en que personalment podrà aclarir, en nom del l’Equip de Govern, qualsevol aspecte referit a aquesta qüestió.