Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple Municipal del 28 de desembre de 2023

A partir de les 19:00 hores a la Sala de Sessions de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i a través del canal de Youtube
Ple Municipal del 28 de desembre de 2023.

Aquest dijous, 28 de desembre, a les 19.00 hores se celebrarà la sessió ordinària del Ple municipal. En aquest ple hi pot assistir públic presencial i es pot seguir pel canal oficial de Youtube de l'Ajuntament.

1. Aprovació  del  nomenament  del  representant,  al  Consell  d'Administració  d'Aigües  de Manresa, dels municipis accionistes.

2. Aprovació   de   la   modificació provisional   de   l’ordenança   reguladora   de   la   prestació patrimonial  de  caràcter  públic  no  tributari  sobre  la  prestació  del  servei  públic  d’abastament d’aigua a Sant Joan de Vilatorrada per 2024 i següents.

3. Aprovació del retorn de la garantia del contracte de subministrament d'una solució software de  gestió  d'expedients  i  del  mòdul  de  gestió  tributària  en  l'àmbit  de  l'administració  digital  de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.

4. Aprovació inicial de la modificació puntual del POUM de la zona esportiva.  Inclusió en sòl urbà dels accessos, canal i part Ctra. BV-3008.

5. Aprovació de la 4a modificació del contracte de servei públic de l'escola bressol El Xiulet de Sant Joan de Vilatorrada.

6. Aprovació de la "Moció del Grup Municipal de Compromís amb Sant Joan instant al Govern de l'Estat a la suspensió de les regles fiscals".

7. Assumptes sobrevinguts.

8. Donació de compte dels Decrets d'Alcaldia dictats des del núm. 1904 al 2132 i de les actes de les Juntes de Govern Local de 23 i 30de novembre i de 5 de desembre de 2023.

9. Informes de Presidència i/o Regidories

10. Precs i preguntes.