Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Correcull per la natura - Let's Clean Up Europe

Munta el teu equip per la cursa
Correcull per la natura - Let's Clean Up Europe.

INSCRIU-TE AQUÍ

Aquest any, el grup de les Voluntàries Mediambientals, l’entitat VEC Clycing&Run i l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, han decidit dur a terme un Correcull per la natura, en el marc de la jornada del “Let’s Clean Up Europe”, amb l’objectiu que sigui un acte anual i permanent en el calendari del municipi i de la comarca, i que fins ara mai s'ha fet al Bages. És una activitat solidària, original i sostenible, on pots gaudir de l’esport mentre ajudes la natura.
El correcull és un repte esportiu i ambienta, que intenta canviar el món. Vol activar la consciència ambiental entre les persones esportistes, i apel·lar a la seva capacitat d’acció per la natura. És una activitat per equips on es corre i es recullen residus abandonats a l’espai natural (#plogging).
 
El primer correcull del Bages tindrà lloc el pròxim 12 de maig, per l’entorn de la muntanya Collbaix. La sortida està prevista al Mas Llobet a les 9.30 h, i una hora abans, a partir de les 8.30 h, es podrà recollir el material, les bosses per fer la recollida i els dorsals.
 
L’activitat serà per equips, sense límit de membres, i amb l’opció de fer-ho individualment, i s’han establert dos recorreguts, un de 6 km, més familiar, que es pot fer caminant o corrent, i un altre, de 12 km, més competitiu, que només es pot fer corrent. Es preveu un avituallament a meitat de camí dels dos recorreguts, per agafar forces.
 
Un cop finalitzada l’activitat, es pesaran els residus de tots els equips participants i hi haurà un acte final de festa, amb animació, obsequis, refrigeri i sortejos! A més, s’entregaran els premis a l’equip més ràpid, el que hagi recollit més residus, i a l’equip més correcull, que serà escollit entre el jurat format per les entitats organitzadores, i que s’entregaran per cada recorregut.
 
Per fer l’activitat s’ha de portar roba i calçat còmode, guants de jardineria per fer la recollida de residus, i un got per beure aigua a l’avituallament i a l’acte de cloenda de l’activitat.
És una ACTIVITAT GRATUÏTA i les places són limitades. Les inscripcions es poden fer fins al divendres 10 de maig i al mateix dia al Mas Llobet, sempre que quedin places.