Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diskover, la nova aplicació amb informació turística sobre Sant Joan de Vilatorrada

Escaneja el QR o entra a la notícia per trobar a l'enllaç
Diskover, la nova aplicació amb informació turística sobre Sant Joan de Vilatorrada.

ENLLAÇ

Amb l'objectiu de potenciar el turisme local, Sant Joan de Vilatorrada s'uneix a l'aplicació Diskover. L’aplicació que connecta als visitants amb experiències autèntiques i úniques a la regió.

Destacant monuments, activitats, esdeveniments, restaurants i hotels. La plataforma, que ja compta amb un elevat nombre de posts a tota la comarca, és un recurs valuós per aquells que busquen una experiència més autèntica i personalitzada, i és una oportunitat pels ajuntaments de promoure els seus recursos i atraure visitants amb una oferta diversificada.

Diskover no només és una eina de promoció, sinó que trimestralment proporciona als ajuntaments adherits uns informes d’anàlisi de la interacció dels usuaris amb el contingut publicat pels ajuntaments. Què visiten realment els usuaris, quins interessos i gustos tenen, i comparatives amb la comarca i tota Catalunya. Aquest informes proporcionen informació molt valuosa per a prendre millors decisions en les estratègies turístiques i de promoció econòmica dels municipis tant dins de Diskover com en altres plataformes de promoció i comunicació que estigui utilitzant el municipi.