Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El FC Joanenc acull un any més el Torneig Benèfic del Bages

El campionat amistós celebra el seu 10è aniversari
Imatge de la presentació del X Torneig Benèfic del Bages.
Imatge de la presentació del X Torneig Benèfic del Bages

Aquest dijous a la tarda s'ha dut a terme a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada la presentació de la desena edició del Torneig Benèfic del Bages, que es durà a terme aquest cap de setmana, 17 i 18 de setembre de 2022.

Tots els assistents han remarcat la importància d'aquest torneig pel seu caràcter solidari, ja que es farà una recaptació d'aliments (cada jugador portarà mínim 1 kg d'aliments no peribles i tothom que hi assisteixi també podrà portar-ne) que anirà destinada al projecte de la Creu Roja 'El Rebost', el banc d'aliments de Sant Joan de Vilatorrada.

El dissabte es farà el torneig de benjamins i el diumenge el d'alevins. En el torneig hi participen clubs esportius de gran renom com el FC Barcelona, el Girona FC, el CE Sabadell, el Club Gimnàstic de Tarragona, la UE Cornellà, el CF Damm i molts més. El president del FC Joanenc, Francesc Pérez, destaca que "a dia d'avui, pels grans clubs també és una cita ineludible".

A l'acte hi ha assistit el regidor d'Esports Adrià Clotet per part de l'Ajuntament; Francesc Pérez, president del FC Joanenc; Esteve Olivella, delegat al Bages, Berguedà i Cerdanya de la Federació Catalana de Futbol, juntament amb Miguel Pérez; Oriol Hontangas, Lluís Cebolla i Xavi Martos de E-sports:Formation&Fun; i Dolors Muñoz en representació de Creu Roja Manresa.

Moltes gràcies al Joanenc, a E-Sports Formation & Fun, a la FCF i a Creu Roja per aquesta gran iniciativa i esperem que la pugueu dur a terme molts anys més!