Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El tinent d'alcalde d'El Rubio visita l’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada

Ignacio Pardillo ha fet una breu visita a l'Ajuntament
Jordi Solernou, alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, i Ignacio Pardillo, tinent alcalde d'El Rubio.
Jordi Solernou, alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, i Ignacio Pardillo, tinent alcalde d'El Rubio
Avui, 28 de juny, hem rebut una breu visita per part del tinent alcalde d’El Rubio, Ignacio Pardillo, a l’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Solernou. El Rubio és un municipi de Sevilla agermanat amb nosaltres, gràcies a la gran quantitat de famílies del municipi que tenen els seus orígens en la localitat andalusa.
S’han posat al dia de la situació d’ambdós municipis després d’un any molt complicat per tothom a causa de la pandèmia. Tant Solernou com Pardillo han assegurat que volen seguir enfortint els vincles que uneixen a Sant Joan i El Rubio.
----------
El teniente alcalde del Ayuntamiento de El Rubio visita al alcalde de Sant Joan de Vilatorrada.
Hoy, 28 de junio, hemos recibido una breve visita por parte del teniente alcalde de El Rubio, Ignacio Pardillo, al alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Solernou. El Rubio es un municipio de Sevilla hermanado con nosotros, gracias a la gran cantidad de familias del municipio que tienen sus orígenes en la localidad andaluza.
Se han puesto al día de la situación de ambos municipios después de un año muy complicado por todo el mundo a causa de la pandemia. Tanto Solernou como Pardillo han asegurado que quieren seguir fortaleciendo los vínculos que unen a Sant Joan y El Rubio.