Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En la setmana del Medi Ambient... Coneix la ruta La petjada del Cardener

Podeu consultar aquí la ruta didàctica dels Tresors d'Aigua
En la setmana del Medi Ambient... Coneix la ruta La petjada del Cardener.

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA

La presència del Cardener a Sant Joan de Vilatorrada ha determinat el passat i el present industrials del municipi, i en el seu recorregut trobem entorns de ribera de gran riquesa i que cal conservar.

Us proposem una ruta didàctica, per fer a peu, que transcorre per diversos espais fluvials del municipi. Aquests espais es localitzen mitjançant un joc de geocerca. Cada punt d’interès amaga un tresor, i cada tresor proposa una breu activitat que ens permet descobrir els valors del patrimoni natural i industrial del territori associats a les masses d’aigua continentals.

METODOLOGIA I NORMES DEL JOC

Aquesta ruta consta de 6 tresors amagats que estan geolocalitzats. Cada tresor conté un QR associat a una activitat. (Cal disposar d’un lector de QR per poder accedir a les propostes.)

Per garantir que tothom pugui participar en el joc, un cop localitzeu cada tresor, us demanem que el deixeu al mateix lloc on l’hagueu trobat i sense malmetre ni agafar-ne el contingut. A continuació us facilitem les coordenades de cada pista per fer la geocerca. (Necessitareu el suport d’un dispositiu GPS.)

Podeu consultar la ruta clicant aquí.

El programa complet de la Setmana del Medi Ambient el podeu trobar aquí.