Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estrena de la nova pàgina web de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada

L’ajuntament estrena la nova eina principal de comunicació
Estrena de la nova pàgina web de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.
Vista mòbil de la pàgina web
Vista mòbil de la pàgina web

Aquest dijous, 6 de maig de 2021, s’ha estrenat la nova pàgina web de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. Després de la presentació realitzada per l’alcalde, Jordi Solernou; els dos regidors de Tecnologies d’aquesta legislatura, Àngel Sáez i Paqui García; i els dos tècnics responsables de l’ajuntament.

“En l'era tecnològica en la qual vivim, és molt important que les administracions públiques estiguem al servei del ciutadà i puguem gaudir de les millors eines de proximitat i transparència en el nostre municipi”, assegura l’alcalde. A més, Solernou ha volgut recordar que, amb l’estrena de la web, l’equip de govern compleix “un dels principals acords del pla de mandat en l’àmbit de les noves tecnologies”.

Nova pàgina web de l'ajuntament
Nova pàgina web de l'ajuntament

La nova eina suposa una renovació total de l’anterior portal web, que data de l’any 2006, i la fa accessible des de tot arreu. L’aparença i el comportament de la web s’ha dissenyat prioritzant el seu ús en dispositius mòbils (disseny “mobile first”), adaptat així als temps actuals.

A més, la nova pàgina web permet unificar la comunicació de l’ajuntament a través del portal, amb eines d’integració a les xarxes socials i altres mitjans de difusió, com són els ‘mini-sites’ propis. Els ‘mini-sites’ els podreu trobar a la portada com a ‘webs municipals’ a dalt a la dreta i són pàgines webs pròpies vinculades al portal principal. Això facilitarà la cohesió entre els portals gestionats per altres administracions i l’ajuntament.

Foto dels minisites (Ludoteca)
Foto dels minisites (Ludoteca)

La renovació de la pàgina ha permès també que sigui una web més segura, accessible i transparent, complint amb tot el marc legal vigent.