Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

I tu, com et mires? 8-M: Dia Internacional de la Dona

Admira't i trenca amb els cànons de la pressió estètica
I tu, com et mires? 8-M: Dia Internacional de la Dona.

Arriba el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, sota el lema: I tu, com et mires?

L'acte central serà el mateix 8 de març, a partir de les 20:00 hores a Cal Gallifa. Hi haurà el Sopar per la igualtatBingo Musical Karaoke. Porta un plat dolç o salat per compartir i no oblidis el teu plat, got i coberts. Col·laboració del grup de zumba de Sant Martí de Torroella. Inscripcions al QR  de la imatge o trucant al 93 876 40 40.

Durant aquestes setmanes hi haurà diferents actes que hi ha a continuació:

  • Cecília CE, adaptació teatral de la novel·la de Mercè Rodoreda: Diumenge, 3 de març a partir de les 18 hores a l'Ateneu la Verbena. Un espectacle de la Companyia CapGirats.
  • La Filadora, teixint experiències: Dissabte, 9 de març a partir de les 11 hores a la Sala Petita de Cal Gallifa. L'experiència, les decisions i els reptes de la vida de dues dones ens serveixen de mirall per a una conversa amb nosaltres mateixes i amb les persones del nostre entorn.
  • Homenatge a la Dona Andalusa que va emigrar a Catalunya: Dissabte, 9 de març a partir de les 18:30 hores a Cal Gallifa. Organitzat per l'Associació Cultural Andalusa Esperanza Macarena.
  • Actuació Playbacks: Diumenge, 10 de març a partir de les 17:00 hores a Cal Gallifa. Organitzat per l'Associació Les Oliveres.
  • Hora del Conte: Dijous, 14 i 21 de març a partir de les 17:30 hores a la Biblioteca Cal Gallifa. El dia 14 es farà "Sóc així", a càrrec de Laura de contes. El dia 21 es farà "També rosa i blau", a càrrec de Cia Fes-t'ho com vulguis!
  • Taller: dona cos i força: Apunta't a l'Escola d'adults. El dilluns, 18 de març a partir de les 15:30 hores a Cal Gallifa.

Durant tot el mes es realitzaran activitats a l'Espai Jove i els Centres Escolars treballaran la temàtica a través de lectures de contes.

#lliuresdepressioestetica #8Msantjoanvilatorrada #uniquesidiverses