Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informació del CAP sobre la campanya de vacunació

La Sala Petita de Cal Gallifa és un nou punt de vacunació
Informació del CAP sobre la campanya de vacunació.

El CAP Sant Joan de Vilatorrada informa la ciutadania que s’ha planificat i iniciat la vacunació enfront del nou coronavirus SARS-CoV-2. S’anirà vacunant de forma progressiva a tota la població a mesura que vagin arribant les vacunes i sempre d’acord amb les instruccions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

Seran les mateixes professionals del CAP Sant Joan de Vilatorrada qui contactaran amb les persones que s’han de vacunar i els diran quin dia i hora han de venir.

Des de l’Ajuntament us recordem que seguim en context de pandèmia i és important no relaxar-nos i així poder evitar una nova onada de contagis. Gràcies per la vostra col·laboració i exemplaritat.

Podeu trobar més informació de la situació de la Covid-19 al municipi de Sant Joan de Vilatorrada de forma diària clicant al següent enllaç: https://www.ccma.cat/324/coronavirus/sant-joan-de-vilatorrada/municipi/09080721800/

Com demanar hora per a la vacuna de la Covid a Catalunya?

El Departament de Salut ha facilitat un espai web on els grups convocats per a la vacunació contra la Covid-19 puguin demanar cita prèvia per a poder-se vacunar. Totes aquelles persones que vulguin demanar cita prèvia, han de clicar al següent enllaç: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/inici?qtoken=bc5b0476-ed39-409c-b5ab-f4162d06448f

Per comprovar quins són els grups convocats, ho podeu consultar al següent enllaç: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/convocatoria/

Nou punt de vacunació: Sala Petita de Cal Gallifa

La Sala Petita de Cal Gallifa ha començat a ser un punt de vacunació contra la Covid-19. Ara mateix s’està vacunant al municipi a les persones nascudes entre el 1942 i 1951 de la primera dosi i les d’abans del 1941 de la segona dosi.

El punt de vacunació a la Sala Petita de Cal Gallifa amb un cartell de recomanacions
El punt de vacunació a la Sala Petita de Cal Gallifa


Recordem que NO cal trucar al CAP sinó que seran els professionals els que es posin en contacte amb els veïns i veïnes directament.