Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada finalitza els treballs d’instal·lació d’un punt de recàrrega de vehicles elèctrics al pàrquing del carrer Vilaseca

S’ha cofinançat gràcies a un ajut del Programa d’incentius a la Mobilitat elèctrica (MOVES III) i està pendent d’entrar en funcionament a l’espera de la connexió elèctrica.
L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada finalitza els treballs d’instal·lació d’un punt de recàrrega de vehicles elèctrics al pàrquing del carrer Vilaseca.

La instal·lació d’aquest punt de recàrrega semi-ràpid al pàrquing del carrer Vilaseca s’ha cofinançat amb una subvenció de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) per un import de 18.367,22 euros. Ha estat instal·lat per l’empresa ETECNIC i serà d’accés públic, lliure i gratuït per totes aquelles persones que tinguin un vehicle elèctric que requereixi càrrega.

Actualment encara no ha entrat en funcionament, a l’espera que la companyia elèctrica faci la connexió elèctrica. S’espera que durant les properes setmanes ja estigui funcionant. Per altra banda, el punt de recàrrega del carrer Major ha patit una averia important i es preveu la seva retirada, ja que la seva reparació no és viable tècnicament ni econòmicament.

El Programa d’incentius a la Mobilitat elèctrica (MOVES III) desplega dues línies d’actuació per tal de desplegar la mobilitat elèctrica al territori, incentivant l’adquisició de vehicles elèctrics així com finançant la instal·lació de les infraestructures necessàries per a la seva recàrrega. Per més informació d’aquest programa es pot accedir al següent enllaç: https://icaen.gencat.cat/ca/energia/ajuts/mobilitat/pla-moves-iii/index.html

logos