Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La primera setmana del ‘Tastet de Moviment’ esdevé un èxit

Ioga, pilates i molt més!
Activitat de Tastet de Moviment.
Activitat de Tastet de Moviment

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada organitza durant aquest mes de juliol una sèrie d’activitats esportives a l’aire lliure amb molts beneficis per la salut (ioga, pilates…). Les inscripcions a aquestes activitats, anomenada ‘Tastet de Moviment’, van ser un èxit total. De fet, les places per participar-hi es van esgotar en tres dies.

Aquestes activitats es duen a terme cada dimarts i dimecres del mes de juliol. La primera setmana es van dur a terme una sessió de hatha ioga, realitzada per Sònia Navas, i una de pilates, per part de Joan Simón. Dos professionals que van transmetre a l’alumnat els beneficis per la salut en tots els àmbits que té practicar aquestes activitats físiques.


Les sessions s’estan fent a la zona d’arbres del Passeig del Riu amb Carrer Ample. Aquesta setmana torna el ‘Tastet de Moviment’ amb Vinyasa Ioga i Pilates, ambdues realitzades pels mateixos professionals de la setmana passada.

L’activitat està organitzada gratuïtament per l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada amb la participació del Centre de Fisioteràpia i salut Gemma Manero que aporta els professionals que imparteixen les sessions.