Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Punk-Trail de Sant Joan recull 4,5 tones pel Banc d’Aliments i acull més de 500 participants

Gran èxit de la cursa que suposa una gran acció solidària pel banc d’aliments municipal
IMATGE DE @XIKU74_FOTOS_TIETA.
IMATGE DE @XIKU74_FOTOS_TIETA

La quarta edició de la Punk-Trail de Sant Joan de Vilatorrada ha estat un gran èxit que ha consolidat l’activitat com un dels actes més destacats en el calendari d’activitats del municipi. La cursa, organitzada per l’Associació Flipats per l’Esport i la Gresca, ha reunit a més de 500 participants i compta amb la participació d’un gran nombre de persones voluntàries sense les quals no seria possible dur a terme la Punk-Trail.

La cursa de muntanya té un gran caire solidari i suposa un gran impuls pel Rebost, que rebrà 4.500 quilos d’aliments. Els més de 500 participants en la cursa van fer la seva aportació. El Rebost és un projecte de Creu Roja que pretén donar resposta a situacions d'emergència social a través de la distribució d'ajut alimentari. Es troba ubicat a Sant Joan de Vilatorrada i és el punt de recapte d'aliments, que es nodreix de l'activitat de les institucions, i donatius d'empreses, particulars i el suport del comerç local amb les seves aportacions, ja que gràcies a aquest suport es pot engegar el projecte i fer tot el que podem fer a la Punk-Trail.

A més de la recollida solidària d’aliments, també s’ha col·laborat en el projecte No Trace de la marca esportiva NNormal, de Kilian Jornet. Es tracta d’una iniciativa que permet donar-li una segona vida a la roba esportiva usada i amb la qual la Punk-Trail hi ha volgut participar.

L’èxit d’enguany ha permès a la Punk-Trail recollir encara més aliments que l’any anterior, on ja va tenir un gran èxit amb més de 4.000 quilos d’aliments. La cursa de muntanya està organitzada per als amants de l'esport i recolzada per les institucions i entitats del poble.

Esport i diversió

La Punk-Trail de Sant Joan de Vilatorrada és una cursa apta per a tots els públics. Hi ha el circuit exigent per a totes aquelles persones que busquin un punt de duresa, però la prioritat és passar-s’ho bé. No es tracta d’una cursa competitiva, i en cap moment falten els moments lúdics, amb inflables i moments de diversió. És una activitat que poden dur a terme grans i xics.

La prova té dos recorreguts, un de 15 km amb 800 metres de desnivell positiu, i un segon de 12 km amb 200 metres de desnivell. L’activitat va començar a l’Espai Jove i va fer un petit recorregut pels carrers del municipi.