Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oferta d'ocupació. Tècnic o tècnica de Medi Ambient

Programa Joves en Pràctiques
Oferta d'ocupació. Tècnic o tècnica de Medi Ambient.

Programa Foment de l’ocupació de persones joves. Joves en pràctiques (SOC – FOMENT PRÀCTIQUES)

Si ets jove menor de 30 anys i has acabat estudis universitaris relacionats amb medi ambient, l’administració t’està esperant. Els requisits de l’oferta són els següents:

  • Tenir entre 16 i 30 anys i estar inscrites a l’Oficina de Treball corresponent del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a persones demandants d’ocupació no ocupades (DONO).
  • Complir els requisits per formalitzar un contracte de treball formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional en el moment de la seva signatura (menys de tres anys des de la finalització dels estudis, o 5 si és una persona amb discapacitat).
  • Titulació universitària en Grau en Ciències Ambientals, o grau en Biologia, Biologia Ambiental, Geografia, Geologia, Enginyeria Forestal, Enginyeria Química, Enginyeria de l’energia, Enginyeria Agroambiental i del paisatge o titulacions similars.

Oferim: Inici de contracte abans del 15 de febrer de 2024. Jornada completa (de dilluns a divendres de 8 a 15 hores i tarda de dijous). Contracte de 12 mesos.

Lloc de treball: Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada adscrita a l’àrea de Serveis Territorials.

Tasques a realitzar:

  • Gestió de residus municipals: suport en la implantació del canvi de model de recollida de residus previst per l’any vinent, així com en el control i seguiment del servei i la campanya de conscienciació per la implantació del nou model, entre d’altres.
  • Gestió de les energies renovables i eficiència energètica: suport en el seguiment i execució del Pla d’Acció Energia sostenible i el Clima (PAESC) del municipi.
  • Gestió i control d’animals de companyia i abandonats (benestar animal): suport en el control del cens municipal d’animals de companyia (ANICOM), el cens d’ADN caní i en la redacció, implantació i seguiment del Pla de Control i gestió ètica de colònies felines urbanes del municipi.
  • Campanyes de sensibilització i educació ambiental: suport en el seguiment i execució del Programa d’Educació Ambiental del municipi.

Envia el teu CV a serranoey@santjoanvilatorrada.cat

TENIU TEMPS FINS AL DIMECRES 24 DE GENER