Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple municipal del 29 d'abril de 2021

Aquest dijous a les 20.00h pel canal de Youtube de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Cartell informatiu del ple.
Cartell informatiu del ple

Aquest dijous 29 d'abril a les 20.00 hores se celebrarà la sessió ordinària del ple municipal. Serà de forma telemàtica i la podreu seguir pel canal oficial de Youtube de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.

ORDRE DEL DIA:

 1. Aprovació de l’acta de la sessió del dia 25 de març de 2021.
 2. Aprovació de la modificació de crèdits núm. 8/2021, modalitat crèdits extraordinaris.
 3. Donació  de  compte  del  canvi  de  nom  de  l'empresa  adjudicatària  del  contracte  del servei   de   manteniment   dels   ascensors   dels   edificis   municipals   de   Sant   Joan   de Vilatorrada.
 4. Aprovació del Pla Municipal d'Incendis Forestals, 2021-2026.
 5. Aprovació  de  les  bases  reguladores  de  la  convocatòria  de  beques  en  concepte  de material i llibres, sortides escolars i activitats extraescolars per a alumnat d'EI de 2n cicle, primària i secundària obligatòria; i de menjador per a alumnat d'EI de 2n cicle i primària.
 6. Aprovació de l'adhesió al Protocol davant les violències sexuals en espais públics d'oci a la comarca del Bages.
 7. Aprovació  de  la  "Moció  de  suport  a  l'amnistia  que  presenten  els  Grups  Municipals d'Esquerra Republicana de Catalunya i de Junts".
 8. Aprovació  de  la  "Proposició  que presenten  els  Grups  Municipals  de  Junts,  Alternativa per  Sant  Joan,  Partit  Socialista  de  Catalunya,  Esquerra  Republicana  de  Catalunya, Compromís per Sant Joan i Ciutadans, per iniciativa de la "Plataforma en defensa de les pensions públiques i els drets de la gent gran de Sant Joan de Vilatorrada", per garantir el compliment del dret universal als serveis bancaris amb consideració a les capacitats i necessitats de la clientela".
 9. Aprovació  de  la  "Moción  del  Grupo  Municipal  Ciutadans  en  el  Ayuntamiento  de  Sant Joan de Vilatorrada sobre la activación de las medidas necesarias de protección social y laboral para los negocios y restauración de este municipio".
 10. Aprovació de la Moció que presenta el Grup Municipal de Compromís amb Sant Joan al Ple de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada per la Promoció de la pràctica esportiva no federada i dels esports minoritaris.
 11. Aprovació  de  la  moció  dels  Grups  Municipals  de  Junts  i  Esquerra  Republicana  de Catalunya, en defensa de la unitat de la llengua catalana.
 12. Assumptes sobrevinguts.
 13. Donació de compte de les Resolucions d’Alcaldia dictades des del núm. 149 al 262 al i  de  les  actes  de  les  Juntes  de  Govern  Local  d'1,  16,  23  i  30  de  març  de  2021  i  6  i  13 d'abril de 2021.
 14. Informes de Presidència i/o Regidories
 15. Precs i preguntes.

Podeu trobar la convocatòria del ple al tauler d'anuncis.