Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple municipal del 30 de març de 2023

A partir de les 20:00 hores a la Sala de Sessions de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Cartell promocional.
Cartell promocional

Aquest dijous 30 de març a les 20.00 hores se celebrarà la sessió ordinària del Ple municipal. En aquest ple hi pot assistir públic presencial i es pot seguir pel canal oficial de Youtube de l'Ajuntament.

ORDRE DEL DIA

 1. Aprovació de l’acta de la sessió del Ple de la Corporació de 23 de febrer de 2023.
 2. Aprovació de la   modificació   de   previsió   de   convocatòries   dins   del   marc   de l'estabilització de la plantilla municipal.
 3. Aprovació de la modificació de la plantilla municipal per a 2023.
 4. Aprovació de l'acord  provisional  de  2a  modificació  de  les  ordenances  fiscals  per  a l'exercici 2023 i següents.
 5. Aprovació inicial de l'expedient de modificació de crèdits núm. 6/2023, modalitat crèdits extraordinaris i suplements de crèdit.
 6. Aprovació provisional de  la  liquidació  definitiva  de  les  contribucions  especials  per  a l’execució de les obres d’urbanització del Passeig del Riu Fase 1.2.
 7. Aprovació provisional de  la  liquidació  definitiva  de  les  contribucions  especials  per  a l’execució de les obres d’urbanització del Passeig del Riu Fase 3.
 8. Aprovació del Pla Local prevenció de residus municipals.
 9. Aprovació de les bases  reguladores  per  a  l’atorgament  de  beques  municipals  en concepte  de  material  i  llibres,  sortides  escolars  i  activitats  extraescolars  per  a  alumnat d’educació  infantil  de  2n  cicle,  primària  i  ESO;  i  de  menjador  per  a  alumnat  d’educació infantil de 2n cicle i primària.
 10. Aprovació  de  la  ratificació  del  Decret  núm. 470  de  20  de març  de  2023,  d’aprovació de la 3a modificació del contracte del servei de l’Escola Bressol El Xiulet.
 1. Aprovació provisional del “Pla especial urbanístic de regulació d'usos dels Tobassos”.
 2. Assumptes sobrevinguts.
 3. Donació de compte dels Decrets d’Alcaldia dictats des del núm. 147 al 341 de febrer de 2023 i de les actes de les Juntes de Govern Local de 14, 21 i 28 de febrer i de 7 i 14 de març de 2023.
 4. Informes de Presidència i/o Regidories.
 5. Precs i preguntes.