Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recepció institucional a Meritxell Soler Delgado i David Martín Martínez

Campiona d'Espanya de mitja marató i campió sub-23 de llançament de martell respectivament
David Martín i Meritxell Soler amb els membres del consistori.
David Martín i Meritxell Soler amb els membres del consistori

L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha fet una recepció institucional aquest divendres a la sala de plens als atletes del municipi Meritxell Soler Delgado i David Martín Martínez pels èxits esportius d'aquesta temporada.

La corredora Meritxell Soler, de l'Avinent CA Manresa, ha guanyat el campionat d'Espanya de mitja marató. Pel que fa David Martín, atleta del FC Barcelona que es troba al CAR de Sant Cugat, ha aconseguit el títol estatal sub-23 de llançament de martell, aconseguint també el quart millor registre absolut. Ambdós han agraït a l'Ajuntament la recepció i l'entrega d'una placa commemorativa per part del consistori.

"Rebre aquest tipus de reconeixements sempre és molt gratificant, però és encara més especial quan te'l fan a casa teva" afirma Mertixell Soler, que explica que allà on va diu amb molt d'orgull que ella és de Sant Joan de Vilatorrada.

D'altra banda, David Martín ha posat èmfasi en "la passió que tenim en l'esport al qual ens dediquem", ja que tant ell com Soler han de dedicar moltes hores del seu temps lliure per aconseguir aquests resultats. Ella és odontòloga i ell estudia un grau superior en Energies Renovables.

L'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Solernou, va voler destacar que Soler i Martín són "el present i el futur de l'esport santjoanenc" i va agrair als dos atletes que estiguin deixant "ben amunt" el nom de Sant Joan de Vilatorrada arreu.

D'altra banda, el regidor Adrià Clotet va expressar l'orgull que suposa que dos santjoanencs competeixin al més alt nivell en dues disciplines que tenen menys rellevància mediàtica que esports amb molta cobertura com el futbol o el bàsquet. A més, va afegir que Soler és "un exemple per l'esport femení".