Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Joan de Vilatorrada acull amb èxit les “I Jornades d’Ocupació”, a Cal Gallifa

Les ponències han comptat amb la participació de cinc empreses representatives de la comarca del sector agroalimentari
Imatge de les ponències de dijous.
Imatge de les ponències de dijous

Sant Joan de Vilatorrada ha celebrat aquest dimarts i aquest dijous a la Sala de Cultura ‘Cal Gallifa’ les “I Jornades d’Ocupació”, organitzades pel Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació “Cal Gallifa” (CIO Cal Gallifa) i l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.

L’expert i formador en aquestes jornades, Carlos Bella, docent universitari, conferenciant, consultor i reconegut orientador pel desenvolupament professional i personal en estratègies de recerca de feina, ha treballat amb els participants, la identificació de les mateixes competències professionals i els ha orientat per crear un perfil professional atractiu i d’impacte. En aquestes sessions, s’han generat dinàmiques positives amb l’objectiu de què puguin afrontar els processos de selecció i les entrevistes de treball, amb millors garanties d’èxit.

La segona part de les jornades, han comptat amb la participació de  rellevants empreses de la comarca. Aquesta Taula Rodona l’han configurat: Anna Pons, Responsable de Gestió de Persones a Aneto; Judit Buendia, Directora de RRHH a Casa MasRaquel Ramos, Responsable del Departament de RRHH a Grup Llobet; Isabel Jiménez, Responsable de Selecció a  Garoina; i Alba Garriga, Responsable de Contractació a Mafrica.

Les empreses han pogut donar a conèixer des de la vessant de recursos humans i  desenvolupament de persones, la seva experiència  i  tractar qüestions com  els valors, la motivació i  compromís amb l’organització, actitud en els processos de selecció, la cultura d’empresa i fidelització del talent, igualtat i responsabilitat social corporativa...

Per als participants, han estat jornades molt enriquidores, ja que aquestes ponències els ha ajudat a situar-se en el mercat de treball i conèixer quines oportunitats laborals es generen i què valoren les empreses en un candidat.

Les jornades van iniciar-se dimarts, amb la presentació de l’Alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Solernou, i la Regidora de Promoció Econòmica, Laura Trench. La regidora va voler desitjar “molta sort als participants de les jornades d’enguany. Si tornem a repetir les jornades esperem que sigui amb altres candidats i que els d’avui ja tingueu un lloc de treball tal com us mereixeu”.

En l’acte de cloenda, l’Alcalde ha destacat “la tasca executada pel formador i per les ponents que, de ben segur seran de molta utilitat per a les persones que heu estat avui al curs”. També ha posat en relleu, que al “capdavant d’aquesta Taula Rodona i dels Departaments de recursos humans i de selecció d’aquestes hi hagi dones, indicador que, encara que hi hagi, molt camí per recórrer, alguna cosa està canviant...”

Enguany, les “I Jornades d’Ocupació” han estat centrades en el sector agroalimentari i l’objectiu és poder celebrar anualment  aquestes jornades, per aprofundir i valorar ocupacions i els diferents sectors.