Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Joan de Vilatorrada canvia els contenidors de recollida selectiva

També es farà recollida porta a porta per a grans productors
Punts d'informació sobre el canvi.
Punts d'informació sobre el canvi

A partir de demà, dimecres 24, i fins divendres, 26 de novembre; hi haurà una redistribució de les àrees de contenidors del municipi. L’objectiu és que totes les àrees de reciclatge tinguin els cinc contenidors (cartró, vidre, envasos, orgànica i rebuig) i facilitar a la població la recollida selectiva. La redistribució és un procés complex que pot generar molts dubtes, i és per això que posarem al vostre abast eines per resoldre'ls.

Primerament, s’ha enviat als domicilis del municipi una carta explicant aquesta renovació i la setmana vinent hi haurà a Sant Joan de Vilatorrada punts d’informació de dilluns a dijous i el dissabte (els podeu consultar en la següent imatge), on es farà entrega de cubells per la separació de residus orgànics. IMPORTANT: Caldrà dur la carta que us ha arribat a casa i el DNI per rebre el cubell d’orgànica.

També podreu trobar un plànol amb la redistribució dels contenidors en aquesta notícia.

Porta a porta grans productors

D’altra banda, s’amplia la recollida porta a porta de paper i cartró comercial, que es feia en 65 establiments i, després de la campanya d’informació, s’ha ampliat fins a 106 grans productors. L’inici d’aquesta recollida serà el dia 30 de novembre i es farà els dimarts i, segons el volum de generació de cartró de cada establiment, es passaria també un segon dia, els dissabtes.

També s’està preparant la recollida porta a porta de la fracció orgànica per a grans productors. A més, 16 bars i restaurants del municipi podran fer una recollida més fàcil del vidre, amb l’ajuda de contenidors Vacri. Es tracta d’uns petits contenidors amb rodes que es tenen a l’establiment i s’omplen de vidre. Quan són plens, és molt fàcil portar-los fins al contenidors de vidre més proper i fer el buidatge de tota la càrrega, sense esforç.