Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Joan de Vilatorrada duu a terme la Junta Local de Seguretat

Anàlisi de la situació al municipi
Imatge de la Junta Local de Seguretat.
Imatge de la Junta Local de Seguretat

Aquest divendres hem fet la Junta Local de Seguretat, on s'ha realitzat una valoració global sobre la seguretat del municipi i la coordinació dels cossos de policia de Catalunya amb el municipi.

Les dades dels cossos policials denoten el gran treball realitzat pels cossos de seguretat, la prevenció com a factor principal de treball, la seguretat del poble es troba en molt bon estat en referència a la resta de poblacions del Bages. Els Mossos han remarcat el gran treball que està fent la Policia Local.

Hi van assistir la delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit; la directora dels Serveis Territorials d'Interior a la Catalunya Central, Elena Roca; els alcaldes de Sant Joan de Vilatorrada i Callús; Jordi Solernou i Jordi Mas; la regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de Sant Joan de Vilatorrada, Montse Jové; el Caporal Cap de la Policia Local, José Sebastian Palacios; l'inspector ABP Bages de la Regió Policial Central de Mossos d'Esquadra, Enrique Jerónimo de la Asunción; la tinent en cap accident de la Companyia de la Guàrdia Civil de Manresa, Sara Casans; i Anna Priego, auxiliar de gestió de la Policia Local.