Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Joan de Vilatorrada estrena Campament Reial com a preludi a la Cavalcada de Reis

Els dies 3 i 4 de gener el Mas Llobet serà l’escenari de dues tardes màgiques
Sant Joan de Vilatorrada estrena Campament Reial com a preludi a la Cavalcada de Reis.

L’Associació de la Cavalcada de Reis i l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada organitzen prèviament a la seva recepció un campament reial. El Campament  romandrà obert els dies 3 i 4 de gener de 17h a 21h al Mas Llobet.

Un dels reclams principals del campament serà l’entrega de les cartes al Fumera, qui s’encarregarà de fer-li arribar als Reis d’Orient. L’Associació Cavalcada de Reis convida a tots els nens i nenes no només de Sant Joan, sinó de tota la comarca, a venir els dies 3 i 4 al campament reial, on participaran comerços i establiments del municipi, a més de gaudir d’escenes de pessebre, il·luminacions màgiques de Nadal, jocs i moltes més activitats.

La cavalcada d’enguany s’iniciarà al Mas Llobet el dia 5 de gener a les 18:00 de la tarda. El recorregut incorporarà com a novetat la recuperació del carrer Tarragona com a via de pas del seguici de Ses Majestats.

Els parlaments institucionals i el lliurament de la clau que obre les portes de totes les cases del municipi es realitzarà a la plaça Major, al voltant de les 19:30h.

En paraules del regidor d’Infància, Àngel Sáez, “aquesta edició de la cavalcada de reis suposa la recuperació total de la normalitat prepandèmia” i s’espera “consolidar-la com una de les més atractives de la comarca”.