Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Joan de Vilatorrada i el CIO "Cal Gallifa" acolliran la II Jornada de Formació i Ocupació del Bages

Certificats de Professionalitat i Acreditació de competències
Cartell de la jornada.
Cartell de la jornada

El dimarts 30 de novembre es farà una jornada de formació i ocupació al CIO "Cal Gallifa" organitzada pel Consell Comarcal del Bages, a través de la plataforma formaBages.

La jornada d'enguany analitzarà els certificats de professionalitat i l'acreditació de competències.

PROGRAMA

9.30h - Benvinguda. A càrrec de la consellera de l'Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Consell Comarcal del Bages, Cristina Fabregat i Sintes, i de l'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Solernou i Vilalta.

9.45h - Certificats de professionalitat i sistemes d'acreditació de competències. Una oportunitat per a empreses i persones treballadores. A càrrec de l'orientadora professional de D'EP Institut, Anna Rosell.

10.30h - Certificats de professionalitat i sistemes d'acreditació de competències del sector sanitari. A càrrec de la coordinadora de Formació per a l'Ocupació de JOVIAT, Maribel Herranz Serra.

11.10h - Certificats de professionalitat i sistemes d'acreditació de competències del sector de l'electricitat. A càrrec del professor i coordinador de FP i FO de l'Escola Diocesana de Navàs, Moisès Parcerisa.

11.50h - Certificats de professionalitat i sistemes d'acreditació de competències del sector logísticA càrrec de la directora de la Fundació EMI Manresa, Anna Martínez.

12.30h - Cloenda. A càrrec de la regidora de Comerç, Promoció Econòmica, Turisme i Consum de Sant Joan de Vilatorrada, Laura Trench López.