Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Joan de Vilatorrada... Un clam contra la violència masclista!

El municipi celebra una sèrie d'actes amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones
Sant Joan de Vilatorrada... Un clam contra la violència masclista!.

Sant Joan de Vilatorrada és un clam contra la violència masclista. El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones i des del municipi es reivindicarà amb diferents actes que es duran a terme a partir del mateix 25-N.

Dijous 25 de novembre

A les 12.00 h - Lectura del Manifest. A la porta de l'Ajuntament i als centres educatius.

A les 14.00 h - PRESENTACIÓ del Protocol Local davant les Violències Sexuals en espais públics d'oci. Serà al Mas Sant Joan. Espectacle a càrrec de Nàdia Pesarrodona.

A les 19.00 h - Cicle de Salut Sexual Femenina: Comunicació sexual i relacions de parella. Formació online (Enllaç aquí).

Divendres 26 de novembre

"La veritat de les princeses", a càrrec de Clara Algaba a Cal Gallifa: A les 9.30h hi anirà l'Escola Joncadella, a les 10.15h hi anirà l'Escola Ametllers i a les 11.00h hi anirà l'Escola Collbaix.

A les 17.30 h - "Contes posats de cap per avall", a càrrec de Clara Gavaldà a la Sala Infantil de la Biblioteca Cal Gallifa.

Dissabte 27 de novembre

De les 10.00 fins a les 13.00 h - Presentació de Jocs per la Igualtat. A càrrec del Consell Comarcal del Bages. Serà a la plaça de la Ludoteca.

INSCRIPCIONS AQUÍ.

Dimarts 30 de novembre

Tallers per treballar la violència sexual a les xarxes socials. S'impartiran als instituts Quercus i Cardener.