Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Joan obre la piscina municipal el dilluns 14 de juny

La piscina estarà oberta fins el 5 de setembre i l’horari serà de 10.30 h a 20.30 h
Les piscines municipals ja estan a punt.
Les piscines municipals ja estan a punt

Ja està tot a punt per a l'obertura de les piscines municipals de Sant Joan de Vilatorrada. El pròxim dilluns començarà la temporada d’estiu 2021 i romandrà oberta fins al 5 de setembre. L’horari serà de 10.30 h a 20.30 h i per normativa de la Generalitat de Catalunya, aquest any hi haurà un 70% d'aforament.

Les inscripcions es poden fer de manera online a: santjoanvilatorrada.miclubonline.net, ara mateix només poden treure’s l’abonament de la piscina les persones empadronades al municipi, a partir de l’1 de juliol estarà obert a tota la població, tant si estan empadronats com si no ho estan. A més, a la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada les persones usuàries podeu trobar dos vídeos tutorials per fer la inscripció a les piscines en línia.

Zona principal de gespa de la piscina
Zona principal de gespa de la piscina

Adrià Clotet, regidor d’Esports, destaca la “funció social” de la piscina durant els mesos d’estiu. “Les piscines municipals són una gran zona d'oci i esbarjo per totes les veïnes i veïns del municipi de Sant Joan, un dels més complexos més grans de la comarca". 

Clotet ha volgut destacar i agrair a la Brigada Municipal, jardiners, coordinadora i regidor d'Obres i Manteniment i a tot el personal de piscina i de la Zona Esportiva per la feina feta aquest any, amb moltíssim esforç i dedicació. "Sense elles i ells no podríem obrir", afirma.

Gespa de la piscina
Gespa de la piscina

Per acabar, desitja a les persones usuàries un comportament cívic. "Cuidem molt de la piscina entre tots i totes per sentir orgull de l'equipament municipal que tenim".

Piscina Gran
Piscina Gran

La piscina també ofereix durant l’estiu cursets de natació infantil i aquafitness i l’11 de juliol es farà l’esdeveniment “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, amb l’objectiu de col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia.