Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Joan participa a la B Travel de Barcelona

Embarrats i la visita a cegues al Collbaix Celler El Molí van ser protagonistes a la secció B Industrial de la fira
Sant Joan participa a la B Travel de Barcelona.

Sant Joan de Vilatorrada va estar present els dies 11 i 12 de juny al B Travel de Barcelona, participant concretament en les jornades professionals, explicant la visita a cegues del passat mes d'abril, i a l'expositor de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC), al sector B Industrial de la B Travel.

Visita a cegues
Expo visita a cegues

Laura Trench, regidora de Turisme de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada; Susana Gomila, sòcia fundadora de la Cooperativa Territoire; i Pepi Martínez, secretària tècnica de la Xatic van explicar el projecte de la visita a cegues, destacant la passió del Collbaix Celler El Molí per la seva tasca. Per a elles, aquesta activitat és "un punt de partida" per a futures activitats.

"El Cosidor d'Embarrats i les seves Cosidores" va ser la representació de Sant Joan de Vilatorrada en el segon dia del B Travel 2021, a Barcelona. Una actuació que va servir als visitants de la fira per conèixer el potencial d'Embarrats i descobrir com es vivia a Sant Joan de Vilatorrada l'any 1920.

L'alcalde, Jordi Solernou, amb les actrius d'Embarrats
L'alcalde, Jordi Solernou, amb les actrius d'Embarrats

Un viatge al passat industrial del municipi que ha comptat amb la visita de l'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Solernou, i la regidora de Turisme, Laura Trench. Ambdós van agrair a les actrius d'Embarrats participar al B Travel de Barcelona i representar al municipi.