Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Talls de circulació aquest cap de setmana

Divendres 1 d'octubre i dissabte 2 d'octubre hi haurà talls al municipi
Talls de circulació aquest cap de setmana.

Durant aquest cap de setmana hi haurà diversos talls de circulació que afectaran el trànsit del municipi. Us els esmentem a continuació:

  • Divendres 1 d’octubre: Manifestació des de les 19.00 h fins a aproximadament les 21.00 h, organitzada per l’ANC Bages-Moianès, recordant els fets de l'1 d'octubre de 2017 al municipi i a la comarca. Quedaran tallats a la circulació tots els accessos al municipi per la C-55. A més, també hi haurà afectació al trànsit a la zona esportiva, avinguda Montserrat i avinguda Torrent del Canigó. El transport públic també quedarà afectat per aquests talls. Des de Policia Local recomanen sortir del municipi per la C-25 o l’Avinguda Pirelli.
  • Dissabte 2 d’octubre: Tall de circulació per l'avinguda Montserrat des de les 12.00 h fins a les 14.00 h amb motiu d'una manifestació de Motards Independentistes.

D’altra banda, al carrer Tarragona estarà prohibit estacionar i circular de 8.30 h a 10.30 h per una concentració de vehicles clàssics del Clàssic Motor Club del Bages.