Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna Sant Joan Recapta!

Campanya municipal de recapte d'aliments des del 9 fins al 17 de desembre
Cartell promocional de la campanya.
Cartell promocional de la campanya

L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, en col·laboració amb la Creu Roja i els Centres Educatius de Sant Joan de Vilatorrada, posa en marxa, per segon any, una campanya de recollida d'aliments per aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat.

A partir d'avui fins al 17 de desembre es realitzarà al CIO, Biblioteca Cal Gallifa i els centres educatius del municipi la recollida d'aliments. Es disposarà també d'un espai a disposició de la ciutadania al vestíbul de l'ajuntament per a poder lliurar aliments en horari d'atenció al públic (dilluns a divendres de 9 a 14h). El lliurament dels aliments es podrà realitzar també al punt de presència de la Creu Roja de Sant Joan de Vilatorrada, al Carrer Sant Mateu Nº 13-17 els dimarts i dijous en horari de 16:30 a 18:30h.

Es recolliran exclusivament aliments secs (llegums, conserves, farina, sucre, pasta, galetes, fruits secs), brics de llet, oli de cuina, etc. Els aliments recaptats es donaran al Banc d'Aliments – Creu Roja perquè facin la tasca de repartiment entre les famílies més necessitades.