Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TU TRIES LA BANDERA DE SANT JOAN DE VILATORRADA!

Del 5 al 19 de setembre
TU TRIES LA BANDERA DE SANT JOAN DE VILATORRADA!.

POTS VOTAR AQUÍ

Tu tries el símbol del nostre municipi! Obrim un procés de participació per la bandera de Sant Joan de Vilatorrada. Volem saber la vostra opinió!

Us exposem les dues propostes per a la bandera del nostre municipi, d’acord amb l’Informe vexil·lològic – proposta de bandera per al municipi de Sant Joan de Vilatorrada, fet pel Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya. La bandera es basa també en l’altre símbol del municipi, l’escut.

“L’ús de les dues torres deriva de l’etimologia del nom del municipi “Vila torrejada”, i fa referència a les dues principals poblacions que conformen el municipi, Sant Joan de Vilatorrada i Sant Martí de Torroella. Per tant, són armes parlants en referència als dos nuclis principals de població, i a més Joncadella, tercer i més petit nucli del municipi està representat amb la corona i el ceptre, com a atributs de la Verge Maria, la seva patrona”, assegura l’informe.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada vol conservar alguns d’aquests elements identificatius de la història del municipi. Per tant, es presenten dues propostes de bandera per al municipi, i ambdues propostes hi són les torres, càrregues principals de l’escut. Una de les propostes serà heràldica, és a dir, amb les dues torres, d’argent i d’or, acompanyades al cap de la corona reial ressaltant sobre el ceptre d’or de l’escut. I una altra proposta será vexil·lològica, conservant les dues torres i convertint el ceptre i la corona d’or de l’escut en una barra.

Aquí podeu veure les dues propostes:

Les dues opciones per a la bandera
Les dues opciones per a la bandera

POTS VOTAR AQUÍ