Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Viu els Reis a Sant Joan de Vilatorrada. ACTUALITZACIÓ: Campament Reial suspès. Cavalcada a les 18.00 h

Al Mas Llobet a les 18.00 h
Cartell promocional.
Cartell promocional

Viu la màgia dels Reis d'Orient a Sant Joan de Vilatorrada.

IMPORTANT:
Davant l'increment de casos de Covid, l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i l'Associació Cavalcada de Reis ens veiem forçats a suspendre el Campament Reial previst pel dia 5 de gener.

Malauradament, la propagació del virus s'ha fet visible també entre les persones voluntàries, impedint que es pugui dur a terme l'activitat.

Recordem que durant tota la cavalcada serà necessari i imprescindible complir amb la normativa vigent per evitar la propagació del virus: Distància i mascareta.

Enguany la Cavalcada de Reis començarà al Mas Llobet a les 18.00 h. Hi haurà parlament de SS.MM. Els Reis d'Orient a la Plaça Major. A continuació us adjuntem el plànol del recorregut de la cavalcada:

Plànol de la Cavalcada de Reis
Plànol del recorregut de la Cavalcada de Reis

Segons el regidor d'Infància i Joventut, Àngel Sáez, s'ha dissenyat una cavalcada "pensada per garantir al màxim les mesures de seguretat i a la vegada gaudir d'una cavalcada amb la màxima normalitat possible", motiu pel qual afegeix que "s'han escollit espais amplis del municipi per evitar grans aglomeracions tant en l'arribada com en els parlaments". Tant l'Associació per la Cavalcada de Reis com l'Ajuntament coincideixen en apuntar que l'organització de la present edició, com l'anterior, suposa un esforç extra per totes les persones que hi treballen al darrere. A més, es fa una crida a la responsabilitat individual i a la col·laboració ciutadana per tal de respectar al màxim les mesures de seguretat.