Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació Infantil 0-1

De 0 a 1 anys

EN PATUFET

L’estança de “En Patufet” (EI 0-1) és l’espai preparat per als infants de 4 mesos a un any. El nombre màxim d’infants per aquest grup és de 8 i està habilitada o equipada amb tot allò imprescindible per donar resposta a les necessitats dels infants.

L’estança disposa d’un espai central on es realitzen les propostes educatives i es disposen els materials pedagògics. Com també un dormitori exclusiu per aquest grup d’infants, una zona de canviador i un office per poder preparar els aliments.

A més, l’estança té accés directe al pati petit de l’escola.

el-patufet-1.jpg    Imatge panoràmica de l'aula de lactants

                                        Imatge panoràmica de l'aula de lactants

ELS TRES PORQUETS

L’aula de “Els tres poquets” (EI 0-1) també és l’espai preparat per als infants de 4 mesos a un any. El nombre màxim d’infants per aquest grup és de 8. A més de tenir els seu propi canviador i lavabo, i accecs al pati petit de l’escola.

L’estança està organitzada i disposa dels materials necessaris pensats per les educadores, adaptada a les característiques dels infants d’aquell grup, donant resposta a les inquietuds dels infants i potenciant les seves capacitats. L’espai va canviant durant el curs i es va adaptant a mesura que el grup va creixent. L’estança de “Els tres porquets” és de tamany més gran que l’estança de “En Patufet” complementant-se d’aquesta manera les dues aules i disposar d’un espai més ampli compartit.

els-tres-porquets.jpgImatge panoràmica d'Els Tres Porquets

                                                Imatge panoràmica d'Els Tres Porquets