Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Adrià Clotet Roig

Adrià Clotet Roig.

Càrrecs

  • Regidor d'Esports
  • Portaveu suplent del Grup Municipal d'Alternativa per Sant Joan
  • Vocal titular a la Comissió Informativa de Serveis a les Persones
  • Vocal del Patronat Municipal Assistencial 
  • Vicepresident del Consell Municipal de Cultura
  • Membre del Consell Municipal d'Infants

Sou brut anual: 10.400,52 €

Règim de dedicació: Parcial.


Biografia

Vaig néixer a Sant Joan de Vilatorrada el 14 de juliol del 1973. Provinc d’una família treballadora, els avis varen ser treballadors a les fàbriques tèxtils del municipi i varen viure sempre al carrer Burés, on vaig passar una part de la meva infantesa. Els pares, ja jubilats, han tingut feines lliberals. Tinc una germana i sóc pare de 2 fills,  un noi de 21 anys i una noia de 17 anys.

Professionalment sóc Enginyer Tècnic Industrial (Especialitat: Química). Col·legiat al CETIM des de l’any 1999. Fa 21 anys que treballo a Tractaments Tèrmics Carreras (Grup TTC), on sóc el Responsable de la delegació que el grup té a Sant Fruitós de Bages (Catalunya Central).

Com a santjoanenc, vaig estar vinculat a la UD Sant Joan (actual Joanec) quasi 10 anys, jugant a totes les categories des d’alevins fins al primer equip.

A casa meva sempre hi ha hagut inquietud política en l’àmbit municipal.  El meu avi (Eudald Clotet) i el meu pare (Domènec Clotet) van ser regidors del consistori. L’avi ho va ser als anys del franquisme (Regidor pel tercio de los trabajadores) i el pare ja en democràcia per Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) .

Com anècdota, el meu besavi Domingo va ser “Sereno” a Sant Joan de Vilatorrada fins la Guerra Civil, quan el van empresonar 8 mesos i després el varen destituir com a “Sereno”.