Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Laura Trench López

Laura Trench López.

Càrrecs actuals

  • Regidora de Comerç, Promoció Econòmica, Turisme i Consum
  • Vocal del Consell Municipal de Cultura
  • Presidenta suplent de la Comissió informativa d'Hisenda, Tecnologies i Serveis Interns

Biografia

Vaig néixer a Manresa el 9 de desembre de 1993, sempre he estat vinculada a Sant Joan de Vilatorrada per motius familiars i ja des de fa un temps, sóc veïna del municipi. Provinc d'una família treballadora i sóc la petita de dues germanes. Des de ben petita tenia clar què volia fer en un futur i per aquest motiu, enguany estic acabant el Grau en Dret.

He tingut l'oportunitat de desenvolupar-me professionalment en empreses relacionades amb els meus interessos des dels meus inicis laborals i he hagut de compaginar els meus estudis amb la meva feina per poder fer les dues coses. Tinc ganes de seguir aprenent i sumant reptes a la meva experiència, em considero responsable i compromesa amb la meva feina.

Per aquest motiu, juntament amb l'actual alcalde Jordi Solernou i la resta de veïns i veïnes del nostre grup, vam començar aquest projecte polític del qual estic molt contenta. Mai havia estat en una organització municipal i està sent una experiència molt positiva i enriquidora que compagino amb la meva feina actual i de la que espero poder treure grans resultats per Sant Joan de Vilatorrada.