Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Marc Barons Torras

Marc Barons Torras.

Càrrecs

  • Regidor d'Urbanisme i d'Obres i Manteniment
  • President titular de la Comissió Informativa de Territori i Seguretat Ciutadana
  • Vicepresident del Consell Municipal de Medi Ambient
  • Representant municipal al Pla Autonòmic del Comitè d'Emergències Municipals de Protecció Civil
  • Representant municipal a la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener
  • Representant municipal suplent dels Consells Escolars dels centres educatius

Sou brut anual: 11.200,68 €

Règim de dedicació: Parcial.


Vaig néixer a Manresa, però des de ben petit sóc veí de Sant Joan de Vilatorrada, poble on els meus avis ja vivien en una masia pairal de tota la vida del poble, al barri del Sector Nord, conegut tradicionalment com a "Raval dels Jueus".

Provinent de famílies de treballadors tèxtils i pagesos, m'he format en Edificació, Urbanisme i Disseny, ja que de ben petit sempre he tingut un interès per com, què, i on edifiquem. Sempre m'ha preocupat el maltractament que li estem donant al nostre planeta, i per això he defensat i participat en polítiques mediambientals efectives i racionals per intentar frenar el que ens ve a sobre.

M'he desenvolupat professionalment en un parell de despatxos d'Arquitectura i Urbanisme de Manresa i Berga, i paral·lelament ho he compaginat amb feines en departaments comercials d'empreses de transport i logística de caràcter nacional i internacional i també en el sector de la construcció.

Em considero una persona molt activa i funcional. "Tocar de peus a terra i tirar endavant", seria el meu lema, inquiet i capficat en problemes comuns, m'agrada escoltar i reflexionar.

A finals de l'any 2018, amb l'actual alcalde, Jordi Solernou, al capdavant; vàrem ajuntar-nos un conjunt de veïns i veïnes del poble i vam decidir crear una formació per fer política municipal, ja que veníem de temps molt complicats i la política estava molt polvoritzada, és per això que vàrem tirar endavant el projecte, resultant guanyadors de les eleccions del passat maig del 2019, contra tot pronòstic.