Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Montserrat Jové Sallés

5a tinent d'Alcalde
Montserrat Jové Sallés.

Càrrecs

  • 5a tinent d'Alcalde
  • Regidora de Cultura i de Seguretat i Mobilitat
  • Presidenta suplent de la Comissió Informativa de Territori i Seguretat Ciutadana
  • Presidenta del Consell Municipal de Cultura
  • Membre del Consell Municipal d'Infants
  • Vocal de la Junta Local de Seguretat

L’import anual orientatiu que podrà percebre aquest membre corporatiu és de 9.540,00 €

Assignació de 120 € per assistència a la Sessió del Ple de la Corporació de caràcter ordinari amb caràcter mensual (1.440€ anuals, corresponents a 12 sessions).

Assignació de 180 € per assistència a la Junta de Govern de caràcter ordinari amb caràcter mensual (8.100€ anuals, corresponents a 45 sessions).

Règim de dedicació: Parcial.


Biografia

Em dic Montserrat Jové Sallés, vaig néixer a Sant Joan de Vilatorrada. Diplomada en Magisteri amb l'especialitat de ciències socials per la UAB. Durant 38 anys he estat mestra de l'Escola Joventut de Callús, dels quals 14 anys vaig ser la directora. En aquest mateix període se'm va demanar, des del Departament de la Funció Pública, que formés les primeres persones que serien les administratives dels centres públics. També vaig ser durant anys formadora pel Departament d'Ensenyament del programa de gestió dels centres de primària.

La meva vida política va començar sent regidora a la legislatura 1987-1991 i era responsable de les àrees d'educació, cultura, infància i joventut d'aquest ajuntament. Fent balanç de la feina i fites assolides més destacables hi tinc: escola-taller de la Fàbrica Gallifa, començant la seva rehabilitació i donant feina a molts joves del poble; elaboració del reglament del Consell Escolar Municipal i la seva creació; fer néixer la primera Festa Major Infantil; aconseguir l'Institut Quercus (terrenys, plànols i inici de les obres); agermanament amb la ciutat de Limoux (França); inaugurar l'Escola Collbaix que provenia de l'antic equip de govern; rehabilitar el pati del parvulari de l'Escola Joncadella (on ara hi ha l'actual Institut Cardener); arranjament de la sardana de Sant Joan i enregistrament del disc conjuntament amb altres pobles de la comarca.