Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mar Osete Márquez

Mar Osete Márquez.

Càrrecs actuals

  • Portaveu del Grup Municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Joan de Vilatorrada-AM
  • Vocal titular de la Comissió Informativa d'Hisenda, Tecnologia i Serveis Interns.
  • Vocal titular de la Comissió de Serveis a les Persones.
  • Vocal titular de la Comissió Informativa de Territori i Seguretat Ciutadana.
  • Vocal del Consell Escolar Municipal.
  • Vocal del Consell de Cultura
  • Vocal del Patronat Municipal Assistencial.
  • Vocal del Consell Municipal de Medi Ambient.
  • Vocal del Consell de la Vila.

L’import anual orientatiu que podrà percebre aquest membre corporatiu és de 4.800,00 €.

Assignació de  40€  per assistència a la Junta de Portaveus amb caràcter mensual (480€ anuals, corresponents a 12 sessions).

Assignació de 120 € per assistència a la Sessió del Ple de la Corporació de caràcter ordinari amb caràcter mensual (1.440€ anuals, corresponents a 12 sessions).

Assignació de 80€ per assistència a una comissió informativa ordinària (2.880€ anuals, corresponents a 36 sessions).


Biografia

Nascuda a Sant Joan de Vilatorrada el 8 d’abril del 1972, sempre ha viscut al poble. Casada i mare de dos fills.

Els meus avis per part de la mare eren d’Almeria  i els avis per part del pare eren murcians. El meu pare manresà i la mare d’Oliana (Lleida). Orgullosa dels meus orígens que m´han enriquit culturalment durant tota la meva vida.

Sóc Diplomada Universitaria Graduat Social i actualment treballo a l’empresa privada.

Vaig estudiar a l’escola pública del poble, antiga Escola del Carme. De petita vaig ballar a l´Esbart Dansaire de La Verbena seguint les tradicions del municipi i seguint els passos de la meva mare. També jugava a bàsquet durant l’etapa de l’escola i més tard al Club de Bàsquet del poble. Els caps de setmana no em perdia cap activitat que organitzava el grup Saltiró per als infants del municipi.

Sempre he estat vinculada al poble en diferents àmbits. Vaig ser membre de l’AMPA de l’escola dels seus fills des de P-3 a sisè, havia sigut la secretària de l’Associació durant uns anys. També vaig ser Voluntària del Festiu: organització de persones voluntàries per les preparacions, seguiment, muntatges i desmuntatges de les festes al municipi.

Vaig ser regidora d’Educació a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada del 2015-2019 i regidora a l’oposició del 2019 al 2023. Un orgull i un aprenentatge continu representar al meu poble, treballar per millorar el benestar i la qualitat de vida dels santjoanencs i santjoanenques, disminuint les desigualtats per esdevenir un poble més just. Sempre vetllant per la millora del medi ambient i per la igualtat de drets i oportunitats. Treballant per un municipi feminista, inclusiu i que mantingui les tradicions i la cultura municipal de la mà de les nostres entitats.

M’agrada caminar pels entorns naturals del poble i gaudir de la natura, també m’agrada participar en diverses activitats que es porten a terme al municipi com per exemple la Fira Embarrats que he vist néixer i on sempre he estat involucrada.